Meistä

Kiinteistöhoitoa Hyvinkäällä vuodesta 1989

Vuonna 1989 perustettu Janitor Oy on kasvanut merkittäväksi kiinteistöhoidon toimijaksi Hyvinkäällä.

Janitor on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Toimimme paikallisesti, tarjoten aina parasta palvelua. Markkinat ovat kanssamme samaa mieltä, sillä vastaamme vuosi vuodelta yhä useamman yhtiön kiinteistöhoidosta.

Työt tehdään laadukkaasti, aina

Meille on tärkeää, että pystymme käyttämään aikaa jokaisen taloyhtiön tarpeisiin ja hoitamaan työt laadukkaasti.

Yhtiön tilat pidetään siistinä viikkosiivouksen ohessa kattavalla vuosittaiselle peruspesulla. Vahanpoistosta ja vahauksesta huolehtiminen antaa siivoukselle pohjan, jolloin tilat näyttävät siisteiltä ympärivuoden.

Emme luista laadusta, koskaan.

Pisimmät asiakassuhteet yli 25 vuotta

Pyrimme olemaan pitkäaikainen ja luotettava kumppani yhtiöllesi. Yhteistyö sujuukin yleensä niin hyvin, että asiakassuhteemme ovat pitkiä. Pisimmät asiakassuhteet ovat kestäneet yli 25 vuotta.

Yksilöllistä palvelua

Jokaiseen taloyhtiöön nimetään oma siivooja ja talonmies, joka tuntee kohteen. Asiakkaat ovat suoraan yhteydessä kohteessa toimiviin henkilöihin. Pitkän asiakassuhteen aikana asukkaat tutustuvat henkilöstöömme, nostaen asukasviihtyvyyttä.

Asuinrakennuksissa tuttu henkilöstö on erityisen tärkeää, koska töitä tehdään kodeissa ja niiden läheisyydessä.

Oma kalusto

Lumityöt hoituvat sutjakkaasti omilla laitteillamme. Päivitämme ja huollamme kalustoamme aktiivisesti, jotta työt sujuisivat varmasti ja nopeasti.