Palvelut

Kiinteistöhoito

Tavoitteenamme on olla pitkäkestoinen kiinteistöhoidon kumppani yhtiöllesi. Emme tingi laadusta, vaan luomme arvoa hyvällä asukaskokemuksella ja ennakoivilla toimenpiteillä.

Tuttu talonmies

Huoltosopimuksemme ovat tyypillisesti pitkiä, jolloin asukkaat oppivat tuntemaan talonmiehensä. Tuttu talonmies on tavoitettavissa suoraan puhelimitse vikatilanteissa.

Nopea reagointi

Talonmiehemme kohteet sijaitsevat lähekkäin, tyypillisesti noin 10 minuutin ajomatkan päässä toisistaan. Sen ansiosta olemme nopeasti paikalla vikatilanteissa.

Nopea reagointiaika ei ole alalla itsestäänselvyys. Janitorin kanssa voit aina luottaa siihen, että huollot saadaan suoritettua ripeästi.

Ennakoitavat kulut

Kiinteä kuukausihinta pyritään määrittämään mahdollisimman laajalla tehtäväkuvauksella, jolloin taloyhtiön on helppo ennakoida kuluja.

Kiinteistö kunnossa, asukkaat tyytyväisinä

Ennakoivilla huolloilla ja tarkastuksilla varmistetaan, että talon tekniset laitteet, katot ja muut vika-alttiit osat pysyvät käyttökunnossa. Asukkaat pysyvät tyytyväisinä, ja yhtiön kassavirtaa on helpompi ennustaa, kun yllättävät vikakorjaukset saadaan minimoitua.